Veltto Virtanen

Linked Sauli.niinistö Brännvin Använd okryddat brännvin när du smaksätter din snaps. Vill du använda frukt och/eller bär i din snaps är det bra att använda lite starkare sprit. Anledningen är att frukt och bär innehåller mycket vatten som späder ut smaken. Att krydda sitt brännvin själv är ju en gammal fin svensk tradition som inte får
Oppisopimuspaikat Oppisopimuskoulutus on työelämälähtöinen tapa opiskella ammatti, vaihtaa alaa, saada todistus omasta osaamisesta, jatkaa loppuun kesken jääneet opinnot tai hankkia lisäkoulutusta. Linked Sauli.niinistö Brännvin Använd okryddat brännvin när du smaksätter din snaps. Vill du använda frukt och/eller bär i din snaps är det bra att använda lite starkare sprit. Anledningen är att frukt och bär innehåller
Brännvin Använd okryddat brännvin när du smaksätter din snaps. Vill du använda frukt och/eller bär i din snaps är det bra att använda lite starkare sprit. Anledningen är att frukt och bär innehåller mycket vatten som späder ut smaken. Att krydda sitt brännvin själv är ju en gammal fin svensk tradition som inte får glömmas bort.
Sauli.niinistö Brännvin Använd okryddat brännvin när du smaksätter din snaps. Vill du använda frukt och/eller bär i din snaps är det bra att använda lite starkare sprit. Anledningen är att frukt och bär innehåller mycket vatten som späder ut smaken. Att krydda sitt brännvin själv är ju en gammal fin svensk tradition som inte får glömmas

pertti veltto virtanen

pertti virtanen